Verzending

Verzending Overeenkomst

Deze pagina bevat ons verzendbeleid. Als u vragen of opmerkingen heeft over dit document, neem dan gerust contact met ons op via info@DaryNatury.nl

DEFINITIES EN INTERPRETATIES

"Het Bedrijf" betekent DaryNatury.nl,
"De klant" betekent de persoon, het bedrijf of het bedrijf dat als zodanig wordt aangeduid,
Koppen zijn alleen bedoeld ter identificatie en zullen de betekenis van de voorwaarden waarop ze betrekking hebben niet beperken of anderszins beïnvloeden.

 

Omgaan met producten

Merchandise die op voorraad is, wordt meestal binnen 24-48 uur verzonden. De levertijd is afhankelijk van artikelen die op maat zijn gemaakt of op bestelling zijn gemaakt, omdat ze mogelijk moeten worden vervaardigd, geverfd, geborduurd of geassembleerd.

Elk product dat door het bedrijf wordt aangeboden, wordt getest door een van onze vertegenwoordigers voordat het naar de klant wordt verzonden. Als er echter garantieclaims zijn, raadpleeg dan het afzonderlijke document waarin deze kwestie wordt beschreven.


Transportkosten

In de winkel DaryNatury.nl betalen wij voor bestellingen boven de €100 de verzendkosten in Nederland. (Standaard verzending postbedrijf PostNL)

Bij bestellingen van minder dan € 100,- betaalt de klant alle verzendkosten, conform de geldende prijslijst van PostNL.

Alle bestellingen met een waarde van meer dan € 3000 in Nederland worden persoonlijk afgeleverd door onze specialist die klaar staat om uw vragen over technische details en montage te beantwoorden.

Indien een klant ander vervoer aanvraagt, het contract wordt uitgevoerd door een andere rederij of koerier, betaalt de klant alle kosten van transport en verpakking wanneer de vorm van transport een speciale verpakking en/of bescherming van het product vereist.

Verzendkosten voor uw bestelling worden berekend en weergegeven bij het afrekenen. Houd er rekening mee dat sommige producten rechtstreeks van externe leveranciers worden geleverd, wat langer kan duren dan normaal.

Informatie over extra kosten in verband met de levering worden altijd in de Offerte opgenomen.

 

Tijd om te bezorgen

De meeste bestellingen worden binnen 24 uur verzonden, na ontvangst van het geld op onze rekening. Als we een groot aantal bestellingen ontvangen, kunnen de verzendingen enkele dagen vertraging oplopen. Houd rekening met extra transportdagen voor levering.

De levertijd is afhankelijk van artikelen die op maat zijn gemaakt of op bestelling zijn gemaakt, omdat ze mogelijk moeten worden vervaardigd, geverfd, geborduurd of geassembleerd. In dit geval nemen we direct contact met je op.

Bezorgadres

De door jou bestelde artikelen worden met PostNL pakketdienst bezorgd op het door jou opgegeven afleveradres. Indien u niet thuis bent op het moment van bezorging, zal de vervoerder het pakket bij de buren aanbieden en u hiervan op de hoogte stellen via een kaartje met de bezorggegevens.

 

Beleid Verwerkingstijd zending

Alle bestellingen worden binnen 2-3 werkdagen verwerkt. Bestellingen worden niet verzonden of geleverd in het weekend of op feestdagen.

 

Verzendingsbevestiging & Bestelling volgen

U ontvangt een e-mail met een verzendbevestiging zodra uw bestelling is verzonden met daarin uw trackingnummer(s). Het trackingnummer is binnen 24 uur actief.

Douane, rechten en belastingen

DaryNatury.nl is niet verantwoordelijk voor douane, vergunningen en belastingen die op uw bestelling worden toegepast. Alle kosten die tijdens of na de verzending worden opgelegd, zijn voor rekening van de klant (tarieven, belastingen, enz.).

 

Schade

DaryNatury.nl is niet aansprakelijk voor producten die tijdens de verzending beschadigd of zoekraken. Als je je bestelling beschadigd hebt ontvangen, neem dan contact op met de vervoerder om een ​​claim in te dienen. Bewaar alle verpakkingsmaterialen en beschadigde goederen voordat u een claim indient.

 

Internationaal verzendbeleid

We verzenden momenteel niet buiten de Europese Unie

 

Retourbeleid

Ons retour- en restitutiebeleid biedt gedetailleerde informatie over opties en procedures voor het retourneren van uw bestelling.