Over Ons

Ons verhaal:

Dary Nature

Het bedrijf Dary Natury werd in de jaren 90 opgericht in een klein dorpje Koryciny, verscholen tussen de bossen, in de gemeente Podlasie in Grodzisk. Hier komt de eigenaar van het bedrijf vandaan, Mirosław Angielczyk, die van jongs af aan kruiden verzamelt en zijn eigen mengsels maakt, maar ook, wat uiterst waardevol is, berichten verzamelt over het traditionele gebruik van kruiden. De lange geschiedenis van het oogsten van kruiden uit natuurgebieden, hun verwerking en gebruik, kristalheldere gebieden en weelderige, praktisch wilde vegetatie maken Podlasie tot het hart van de Poolse kruidengeneeskunde.


"Bescherming van bedreigde kruidensoorten, teelt van traditionele kruidengeneeskunde en ondersteuning en ontwikkeling van biologische landbouw".
 

Onze kracht

Elke dag voert het bedrijf Dary Natury de missie uit om de kruiden van ons dagelijks leven te herstellen door natuurlijke, ecologische producten van topkwaliteit te creëren. Wij geloven dat we door te putten uit de natuur, reiken naar wat het beste is voor onze gezondheid "

Het bedrijf Dary Natury neemt al jaren een belangrijke plaats in op de markt van kruidenproducten en biologische voeding. Het hoofdkantoor is gevestigd in het zuidelijke deel van het woiwodschap Podlaskie, in het kleine dorpje Koryciny. De grondstoffen voor onze producten komen voornamelijk uit Polen, maar we importeren exotische plantensoorten uit bijna de hele wereld - alleen van gecertificeerde plantages en altijd zonder schade aan het milieu. Dit is de grondtoon van ons handelen, dat gebaseerd is op liefde voor de natuur.