Retour en restitutiebeleid

Retour- en restitutiebeleid


Bedankt voor het winkelen bij DaryNatury.nl. Als u niet helemaal tevreden bent met uw aankoop, zijn we er om u te helpen.

 

Geeft terug

Al onze onderdelen worden geleverd met een retourbeleid van 30 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, stuurt u het gewoon terug en krijgt u uw geld terug.
Om in aanmerking te komen voor retournering, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen.

Uw artikel moet in de originele verpakking zitten.

Je artikel moet de bon of het aankoopbewijs hebben.

Terugbetalingen

Zodra we je artikel hebben ontvangen, zullen we het inspecteren en je laten weten dat we je geretourneerde artikel hebben ontvangen

We zullen u onmiddellijk op de hoogte stellen van de status van uw terugbetaling na inspectie van het artikel.

Als uw retourzending is goedgekeurd, zullen we een terugbetaling uitvoeren op uw creditcard (of originele betaalmethode).

U ontvangt het tegoed binnen een bepaald aantal dagen, afhankelijk van het beleid van uw kaartuitgever.

Houd er rekening mee dat sommige artikelen 20% van de herbevoorradingskosten vereisen omdat de artikelen op bestelling worden gemaakt. Sommige artikelen die specifiek in de beschrijving worden vermeld, kunnen niet worden geretourneerd omdat het handgemaakte artikelen zijn volgens de specificaties van de klant.


Verzenden

U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. Verzendkosten worden niet gerestitueerd.

Als u een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van de retourzending in mindering gebracht op uw terugbetaling.

Neem contact met ons op

Als je vragen hebt over het retourneren van je artikel, neem dan contact met ons op.